WILK KapuvárRun 2024 a futás napja

WILK KapuvárRun 2024 a futás napja

Kedves Barátok és Sportkedvelők! Szeretettel meghívlak Titeket az idei kapuvári futóversenyre a WINK-INTRETECH-LAURASTAR KapuvárRun -ra! Együtt éljük át újra a sport örömét és az egészséges életmód előnyeit egy vidám és motiváló eseményen. A futóversenyek közül az egyik legcsaládiasabb választás!

WILK KapuvárRun 2024 a futás napja

Kedves Barátok és Sportkedvelők!

Szeretettel meghívlak Titeket az idei kapuvári futóversenyre a WINK-INTRETECH-LAURASTAR KapuvárRun -ra! Együtt éljük át újra a sport örömét és az egészséges életmód előnyeit egy vidám és motiváló eseményen. A futóversenyek közül az egyik legcsaládiasabb választás!

A futóverseny Kapuváron, 2024 09. 29-én, azaz szeptember utolsó vasárnapján lesz!

A rendezvényen lesz egy 200m táv a legkisebb sportolóknak, 2km-es Mini maraton, 5km, 10km, Félmaraton, Maraton és 6 órás futás is.
Speciális számaink a KutyásFutás és a NordicWalking.

Értékes díjakkal és rád váró sportélményekkel várunk! Honlap: www.winkmaraton.hu

Nevezni ide kattintva tudsz.

WINK MARATON futóverseny

A Wink Maraton táv hossza 42 kilométer, amelyet 5.3 kilométeres körökön keresztül kell teljesíteni. A futóversenyen egyéniben csak azok indulhatnak, akik betöltötték 16 éves korukat. Ha valaki fiatalabb, de szülői beleegyezéssel és saját felelősségére szeretne részt venni, az is szívesen látott.

A kupa kiemelkedő futói:

Eddigi leggyorsabb futónk Andriy Naumov volt, aki 2008-ban 2 óra 22 perc alatt teljesítette férfiak között a 42 kilométert. Ezen a távon a női leggyorsabb futó Tetiana Vernigor volt, aki szintén 2008-ban 2 óra 44 perc alatt ért célba.

INTRETECH FÉLMARATON futóverseny

A félmaraton táv hossza 21.2 kilométer, amelyet 5.3 kilométeres körökön keresztül kell teljesíteni a kapuvárRun -on. A futóversenyen egyéniben csak azok indulhatnak, akik betöltötték 13 éves korukat. Ha valaki fiatalabb, de szülői beleegyezéssel és saját felelősségére szeretne részt venni, az is szívesen látott.

A kupa kiemelkedő futói:

Eddigi leggyorsabb futónk Lukas Kührer volt, aki 2023-ban 1 óra 24 perc alatt teljesítette férfiak között a 21 kilométert. Ezen a távon a női leggyorsabb futó VARGA Virág volt, aki szintén 2023-ban 1 óra 48 perc alatt ért célba. Ebben az évben 47 futó ért célba a futás eredményei ebből a mezőnyből lett a legjobb.

LAURASTAR Futónap

A Laurastar futónap versenyszámaiban valóban széles választék áll rendelkezésre, így mindenki, legyen szó kezdőkről vagy haladókról, megtalálhatja a számára megfelelő távot. A rövidebb, 2 kilométeres futástól kezdve, egészen a folyamatos, akár 6 órás kihívásig terjedő lehetőségekig mindenki számára adott a lehetőség, hogy kipróbálja magát és kihívja saját határait. Ez lehetővé teszi az egész család számára, hogy együtt élvezzék a futást, és közösen tapasztalják meg az aktív életmód örömeit a KapuvárRun-on.

KapuvárRun futóverseny

A Kapuvári futóverseny rendkívül változatos versenyszámokat kínál, hogy minden résztvevő megtalálja a számára legmegfelelőbbet és legizgalmasabbat. Különleges lehetőségek közé tartozik a BabyRace, amely kifejezetten a legfiatalabbaknak szól, hogy már a legkisebbek is részt vehessenek a futás örömében. Emellett a kutyásfutás lehetőséget biztosít azoknak, akik szeretnék kedvenceiket is magukkal vinni a versenyen, így együtt tapasztalhatják meg a mozgás örömét. Továbbá, a Nordic Walking versenyszám kiváló választás azok számára, akik inkább ezt a sportágat kedvelik, így lehetőségük van a pálcahasználat és a séta dinamizmusának egyesítésére a versenytéren. Ezek a változatos versenyszámok teszik igazán különlegessé és sokoldalúvá a Kapuvári futóversenyt, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy részt vegyen és élvezze a sport örömeit.

Szponzorált cikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük