41 éves nő, nem öregszik

Ez a 41 éves nő 20 éve nem öregszik

Mi a titka?

Bemutatunk egy olyan 41 éves nőt, aki 20 évvel ezelőtt megállította az öregedés folyamatát. Most is úgy néz ki, mintha kb. 20 éves lenne, a fiát nem a gyerekének, hanem a szerelmének nézik. Mi a titka a fiatalságának?

Shimmi Munshi Angliában él, 41 éves. Van egy 20 éves fia, egyedülálló anyaként nevelte fel. Amikor a gyermekével elmegy valahova, mindig mindenki egy párnak nézi őket és azt hiszik egykorúak.

A nő ugyanis sokkal fiatalabbnak néz ki a tényleges koránál.

41 éves nő, nem öregszik

Shimmy azt mondja:

„Mindig fiatalnak látszottam, amikor a barátaim elkezdtek öregedni, úgy tűnt, rajtam valamiért nem fog az idő, megmaradt a fiatalos külsőm, de fogalmam sincs, miért történik ez így.”

41 éves nő, nem öregszik

Egyedülálló anyaként pedig nincs könnyű élete, állandóan rohanásban van, a munkából és a gyereknevelésből áll az élete, próbál mindenre időt szakítani, de egyedül nagyon nehéz.

„Logikusan, meg kellett volna öregednem a stressztől. Ehelyett úgy tűnik, semmit sem öregszem…”

„Ezt nem is vettem észre, a barátaim figyeltek fel erre. Mindannyian azt állítják, hogy biztosan ismerem az örök ifjúság titkait, és azt követelik folyamatosan, hogy áruljam el.”

41 éves nő, nem öregszik

A környezetében úgy gondolják az emberek, hogy biztosan plasztikai műtéteknek köszönhető a fiatalos külseje és abban is biztosak, hogy rengeteg pénzt költ magára.

„Mindig meglepődnek az emberek, amikor kiderül, hogy ez nem igaz. Nincsenek különleges titkaim. Minden eredeti rajtam. Soha nem feküdtem sebész kése alá. A kozmetikumok közül is csak hidratálót használok, amelyet a szupermarketben kedvezményes áron vásárolok meg!”

„Persze az egészségemre odafigyelek, vigyázok magamra, sok zöld teát iszom, nem dohányzom, nem iszom alkoholt. Rendszeresen tornázom és sok vizet iszom.”

„De nem vagyok sportrajongó, és nem akarok szépségkirálynővé válni. Valójában ritkán néznek a tükörbe. Egyáltalán nem gondolok a megjelenésemre.”

Mindig megdöbbenek az emberek, amikor megtudják hány éves is a nő.

„Úgy érzem magam, mint Peter Pan női változata, én egy lány vagyok, aki nem öregszik. Amikor a fiam fiatalabb volt, gyakran úgy éreztük magunkat, mint egy testvér vagy egy házaspár.  Az emberek folyton azt hiszik, hogy ő a párom.”

„Ez engem nagyon irritál.”

Volt, hogy el akarták zavarni a nőt a szülői értekezletről, mert azt hitték ő a fiú testvére.

Munshi szerint a szépsége legfontosabb titka a genetika.

 

Szerinted hány évesnek néz ki ez a nő?

 

 

Forrás: goodfullness.net

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük