Villámgyors és pofonegyszerű.
Gluténmentes almatorta – Nincs ennél egyszerűbb recept
Hozzávalók:
Tészta:
1 csomag Labeta univerzális liszt>>>Innen
1 teáskanál sütőpor>>>Innen
120 g cukor
130 g tej
130 ml víz
Töltelék:
4 hámozott és reszelt alma
1 teáskanál fahéj
2 csomag vaníliacukor
2 evőkanál cukor
Elkészítés:
Gyúrd össze a tészta hozzávalóit, majd osszad 2 részre.
Nyújtsd ki mindkettőt vékonyra.
Egy sütőpapírral bélelt formába tedd az egyiket.
Mehet rá az almás töltelék.
Borítsd rá a másik tésztát.
Egy villával néhány helyen szúrkáld meg a tészta tetejét.
Süsd 20-25 percig 160 fokon, előmelegített sütőben.
Sütés után várd meg míg kihűl és utána szeleteld.
További Madame Loulou termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.
Forrás: labeta.cz