Mire jó a mascarpone?
Az egész világon ismerik, imádják és számtalan felhasználási módja miatt a mascarpone olyan alapanyag, ami mindig jó, ha van otthon.
Mi most csavarunk a dolgon egyet és bemutatunk egy olyan keveréket, amiből pillanatok alatt tudsz otthon mascarpone krémet varázsolni.
Amit aztán bátran felhasználhatsz süteményekbe, pohárkrémekhez is.
Könnyű vele dolgozni és gyakorlatilag bármihez fel tudod majd használni, szóval tényleg érdemes beszerezni egy ilyen keveréket!
Nézzük egészen pontosan a részleteket!
Mascarpone krém
***gluténmentes porkeverék***>>>ITT
A Madame Loulou DESSZERT alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a MASCARPONE KRÉM nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondunk erről a csodás desszertről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 375 g tejszínre.
Ebből a mennyiségből 8-10 tálkára való mennyiségünk lesz.
Összetevők:
cukor, glükózszirup, nem hidrogénezett növényi olaj (kókusz olaj), fölözött tejpor, maltodextrin, módosított keményítő, sűrítőanyag: E404, aroma, kukoricakeményítő, tejfehérje, emulgeálószerek: E472a, E471, stabilizátor: E340ii.
Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1512 kJ / 364 kcal
Zsír: 28 g, amelyből telített zsírsavak: 3 g
Szénhidrát: 25 g, amelyből cukrok: 17 g
Fehérje: 2,7 g
Só: 0,09 g
Nettó tömeg: 150 g