A tökéletes és gyönyörű macaron titka - Gluténmentes verzió

A tökéletes és gyönyörű macaron titka – Gluténmentes verzió

Utolsó frissítés: 2019-01-02

A tökéletes és gyönyörű macaron titka – Gluténmentes verzió.

Fantasztikus a macaron, csodálatos, színes kis desszert.

A tökéletes és gyönyörű macaron titka - Gluténmentes verzió

 

Csábító, elegáns, színpompás. Az elkészítése nem egyszerű, kivéve, ha van otthon Madame Loulou célliszted.

Macaron céllisztek >>>ITT>>>

Madame Loulou MACARONOK alapkeverékével nagyon egyszerűen és gyorsan dolgozhatunk. Minden termék glutén- és azo-mentes, nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás édességről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

Az elkészítéséhez csak 70 g tojásfehérjére lesz szükségünk, amit kb. 2-3 tojásból nyerünk.

27 macaronunk lesz ebből az alapból.

Összetevők:

cukor, rizskeményítő, mandulaliszt, módosított keményítő, kukoricakeményítő, tojásfehérje, tejfehérje, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: E575, színezék: E120.

Nyomokban tartalmazhat egyéb dióféléket.

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1719 kJ / 406 kcal

Zsír: 4,2 g, amelyből telített zsírsavak: 0,3 g

Szénhidrát: 85 g, amelyből cukrok: 68 g

Fehérje: 6,2 g

Só: 0,03 g

Nettó tömeg: 300 g

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük