03 MáRCSokmagvas, ropogós héjú gluténmentes péksüteményHozzávalók:2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>> 1 bögre langyos víz3 evőkanál burgonyapehely2 evőkanál zsírsóMég több gluténmentes recept ITT>>>!Elkészítés:Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes fokozatos, 10 percig.Letakarjuk, langyos helyen kelesztjük 45 percig.Bezsírozzuk tenyerünkkel átgyúrjuk néhányszor, formázzuk, majd áthelyezzük egy sütőpapíros formába.Kelesztjük langyos helyen 45 percig.Tetejét lekenjük tojássárgájával és meghintjük magokkal.Előmelegített sütőben, 180 fokon 55 percig sütjük.Rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni. Post Author: FreeMix
09 JANFolteltávolítás mesterfokon 3 természetes összetevő segítségévelFolteltávolítás mesterfokon 3 természetes összetevő segítségével. Foltok ellen ez a leghatékonyabb módszer - Így tudod...
30 DECOkos Étrend – Táplálékkiegészítők, egészséges receptek kéz a kézbenAz egészséges életmódot gyakran két fő pillérre osztjuk: a megfelelő táplálkozásra és a rendszeres mozgásra. De mit tehetsz,...
16 DECNövényi omega-3 kapszulák – Az egészségem támogatóiA növényi omega-3 zsírsavak, különösen a dokozahexaénsav (DHA) és az eikozapentaénsav (EPA), alapvető szerepet játszanak a...
12 DECVegán karácsony – Mentesen finomat az ünnepen isVegán karácsony - Mentesen finomat az ünnepen is. Puskás-Dallos Peti, Steiner Kristóf, Fancsikai Eszter, Karalyos Gábor,...
19 OKTCukor helyett cukorhelyettesítők? – Kiderült ártanak vagy jók-eCukor helyett inkább cukorhelyettesítők? - Kiderült ártanak vagy jók-e. Az édesítőszerek, mint a gyümölcslé, a méz, a...