03 MáRCSokmagvas, ropogós héjú gluténmentes péksüteményHozzávalók:2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>> 1 bögre langyos víz3 evőkanál burgonyapehely2 evőkanál zsírsóMég több gluténmentes recept ITT>>>!Elkészítés:Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes fokozatos, 10 percig.Letakarjuk, langyos helyen kelesztjük 45 percig.Bezsírozzuk tenyerünkkel átgyúrjuk néhányszor, formázzuk, majd áthelyezzük egy sütőpapíros formába.Kelesztjük langyos helyen 45 percig.Tetejét lekenjük tojássárgájával és meghintjük magokkal.Előmelegített sütőben, 180 fokon 55 percig sütjük.Rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni. Post Author: FreeMix
24 JúLÍgy lesz mindig vízkőmentes a kávéfőzőHa észreveszed, hogy a frissen főzött kávéd furcsa ízűvé válik, akkor itt az ideje egy takarításnak. Hasonlóképpen, ha a...
09 JúNÉletmentő szabályok a gluténmentes diétában – Ezekre figyelj!A gluténmentes életben kötelező jelleggel kell betartanunk néhány fontos szabályt. Mindig. Nincs olyan, hogy most kicsit engedek,...
03 JúNUriage: az Alpok tisztaságából a bőrünk egészségéértAz Uriage termékek a híres termálvíz jótékony hatásait hasznosítják, hogy nyugtassák és védjék a bőrt a mindennapi...
22 áPREper fagyi házilag, egyszerűen, gyorsan – Elronthatatlan receptEper fagyi házilag, egyszerűen, gyorsan - Varázslatosan krémes finomság lesz, a recept pedig elronthatatlan. Végre itt az...
10 MáRCA tökéletes fonott kalács receptje – Extra könnyű elkészíteniA tökéletes fonott kalács receptje - Extra könnyű elkészíteni. A fonott kalács minden évszakban jó választás. Finom és...