Sokmagvas, ropogós héjú gluténmentes péksütemény

Sokmagvas, ropogós héjú gluténmentes péksütemény

Kövess és oszd meg:

Hozzávalók:

2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>>

1 bögre langyos víz

3 evőkanál burgonyapehely

2 evőkanál zsír

Sokmagvas, ropogós héjú gluténmentes péksütemény

Még több gluténmentes recept ITT>>>!

Elkészítés:

Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes fokozatos, 10 percig.

Letakarjuk, langyos helyen kelesztjük 45 percig.

Bezsírozzuk tenyerünkkel átgyúrjuk néhányszor, formázzuk, majd áthelyezzük egy sütőpapíros formába.

Kelesztjük langyos helyen 45 percig.

Tetejét lekenjük tojássárgájával és meghintjük magokkal.

Előmelegített sütőben, 180 fokon 55 percig sütjük.

Rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük