A tomboló szélvihar súlyos balesetet okozott Komlón - Utcán sétáló nő sérült meg.

A tomboló szélvihar súlyos balesetet okozott Komlón – Utcán sétáló nő sérült meg

A tomboló szélvihar súlyos balesetet okozott Komlón – Utcán sétáló nő sérült meg.

Szombaton délután negyed 5 körül Komló belvárosában súlyos baleset történt. Egy utcán sétáló fiatal lányra ráesett az OTP-nél található buszmegálló esőbeállója. A sokkoló balesetet a tomboló szélvihar okozta. Tudta meg a FreeMix.

Az egész fémszerkezetet kiszakította a helyéről a viharos erejű szél és teljes egészében rádobta az éppen ott sétáló lányra.” – számolt be a sokkoló balesetről az egyik járókelő.

Szemtanúk állítása szerint a lány nem vesztette el az eszméletét, súlyos fej-, és kézsérüléssel szállították kórházba. Információink szerint járókelők próbáltak segíteni a lánynak, ők értesítették a mentősöket is, akik hamar a baleset helyszínére érkeztek.

„Olyan hirtelen történt az egész, másodpercek alatt. Mindenki nagyon megijedt, de azonnal rohantunk segíteni a lánynak. Ráterítettük a kabátjainkat, hogy ne fázzon meg szegény. A mentőt is hívtuk gyorsan. Sohasem láttam még hasonlót sem. Borzalmas volt.” – mondta az egyik ott élő ember.

A városgondnokságot is értesítették, a buszmegálló esőbeállóját ők szállítják el.

A viharos erejű szél továbbra is tombol, mindenki óvatosan közlekedjen.

Akár autóval, akár tömegközlekedéssel, akár gyalogosan tart valaki az úticélja felé, vigyázzon magára és legyen körültekintő.

A sérültnek jobbulást kívánunk!

FreeMix

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük