Ez a 4 csillagjegy szerencsétlen a szerelemben

Ez a 4 csillagjegy szerencsétlen a szerelemben

Ez a 4 csillagjegy szerencsétlen a szerelemben.

Néhány csillagjegy kapcsolatára nem csupán az öröm és a boldogság jellemző. Igen, sajnos létezik ilyen is.

A jó kapcsolat sok kommunikációt igényel, valamint együttérzést és megértést is. Csak így lehet a feszült pillanatokat túlélni, ez a kulcsa annak, hogy egy kapcsolat működjön hosszabb távon.

Azonban néhány csillagjegy nem rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal és a zűrök, zökkenők miatt elégedetlenek a kapcsolatukban. A szeretett személytől elvárják a változást, erre azonban saját maguk nem képesek. Csak arra várnak, hogy végre találjanak valakit, aki igazán megérti őket.

Ez a 4 csillagjegy szerencsétlen a szerelemben

Vajon kik nyúlnak rendszeresen mellé a párválasztás során?

Bak csillagjegy

A Bak az a személy, aki sok időt tölt a boldogság megteremtésére, arra, hogy a saját igényeinek megfelelő embert találja meg és őt meg is tudja tartani hosszabb távon. Viszont pontosan az elvárásaik miatt elégedetlenek a kapcsolatokban és nem igazán veszik észre a másik értékét. Rengeteget fantáziál a tökéletes párról, azonban gyakran kerül olyan kapcsolatba, amibe többet képzel, mint amennyi valójában van benne.

Halak

A Halak gyakran elégedetlenek a kapcsolatokban, mert azt a benyomást keltik, hogy mindenkinek olyan jónak kell lennie, mint amilyen ő maga. A Halak számára nagyon nehéz túlélni azokat a pillanatokat, amikor a bizalmukat próbára teszik, és a csalódás pillanatait is. 
A Halaknak meg kell értenie, hogy kevésbé kellemes pillanatok is vannak egy kapcsolatban, és csak akkor, ha elfogadják ezt, akkor lehet boldog kapcsolatuk.

Ikrek

Az Ikrek szeretne gondtalan életet élni, olyat, ahol élvezheti a szabadságot. Az Ikrek mindig a legjobbat akarja az életben, és a kapcsolatokban is. A legtöbb esetben a kiválasztottjuk nem felel meg az elvárásoknak, ami végső soron rendkívül boldogtalanná teszi az Ikrek jegy szülöttét. 
Ő csak egy olyan személlyel lesz elégedett, aki megadja neki a szükséges szabadságot, de ugyanakkor minden nap meg tudja lepni.

Mérleg

A Mérlegek állandóan valami újat akarnak a kapcsolatban, amelyben éppen vannak. Ez eléggé nehéz lehet, különösen, ha társuk az életben hajlamos a stabilitásra és a rutinos dolgokra. Ha ezt a feltételt nem tartják be, akkor a Mérleg úgy érzi, hogy nincs jó helyen, és ezért a kapcsolat elviselhetetlen lesz. 

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük