Ezt az 5 dolgot minden divatrajongó imádni fogja ősszel

Ezt az 5 dolgot minden divatrajongó imádni fogja ősszel

Ezt az 5 dolgot minden divatrajongó imádni fogja ősszel. Már javában tombol az ősz, és vele együtt meg is érkeztek a legújabb divatirányzatok is. Ezek nem csupán összességében mutatnak újdonságokat, hanem érdekes részleteket is tartalmaznak.

Ezeket pedig minden divatrajongó imádni fogja, hiszen a szuper összhatás pontosan a megfelelő apró részletekben rejlik. Az idei ősz frissességét te is tudod hozni a ruhatáradba, ha ezeket a tippeket megfogadod.

Ezt az 5 dolgot minden divatrajongó imádni fogja ősszel:

Poncsó

A poncsó az egyik olyan részlet, ami soha nem megy ki a divatból. Egyszerre szép és praktikus, ezért a nők gyakran hordják póló, garbó vagy vékony pulóver fölött. Az egyszínű darabok és a sokszínűek is igen jól néznek ki. A választás a tiéd. 

Hegyes orrú magassarkú cipő

A magassarkú cipő elegáns, nőies és minden alkalomra felvehető, sőt még még a hétköznapokon is jó ebben megjelenni, hiszen igen nőies hatást kelt és nyújtja a lábakat, ezáltal igen szép sziluettet ad. Ebben a szezonban a hegyesebb orrú és a kisebb sarkú sarkú cipők hódítanak. Ez azért jóval kényelmesebb verzió, jobb viselni, mint egy igen magas sarkút.

Masszív fogantyús kistáska

A kis kézitáskák masszív fogantyúkkal abszolút slágernek számítanak ebben az őszi szezonban. A jó erős fogantyúra a látványos díszítés is jellemző illetve a különleges forma is.  Az egyszerűbb, a mindennapi igényeknek jobban megfelelő modellek fogantyúi gyöngyökkel, díszítettek, illetve a legszebbek fémes színekben pompáznak.

Piros harisnya

Az egyik szokatlanabb részlet mindenképpen a piros harisnya. A piros harisnya feldobja a megjelenést, drámaibbá és tüzesebbé teszi. Szó szerint azt üzeni: „Mindenki nézzen rám!”.

Fémes színek

A metál színek itt voltak, vannak és lesznek mindig is. Soha nem tűnnek el. Az ékszerek mellett a fémes színek idén ősszel hangsúlyosan megjelennek a szoknyákon, bodykon és a kis kézitáskákon is. Fantasztikusan néz ki párosítva egy egyszerűbb színű ruhával vagy kiegészítővel.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Forrás: alo.rs

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük