Nagy 2024-es szeretet-horoszkóp - Ilyen év vár rád

Nagy 2024-es szeretet-horoszkóp – Ilyen év vár rád

Minden csillagjegyről elmondjuk hogyan is szeret és azt is, mennyire mélyen képes a szeretetre. Nagy 2024-es szeretet-horoszkóp – Mennyi szeretetben lesz részed?

Indulhat ez a csodálatos szeretet-horoszkóp?

Nagy 2024-es szeretet-horoszkóp  - Mennyi szeretetben lesz részed?

KOS: Szükséged van támogató és dicséretre 2024-ben. Ha egy számodra fontos ember elmond valamit, akkor örömmel fogadod és élvezed, hogy végre bizalmat szavazott neked. Annak bizonyítására, hogy szeret téged, dicsérnie kell téged, és minél fényesebb a dicséret, annál jobb! Annál biztosabb vagy abban, hogy szeret.

2. Bika

Nagyra értékeled azt, aki szeretetét az anyagiakon keresztül mutatja meg. Számodra a szeretet nyelve az ajándék 2024-ben. Azt gondolod, minden kapott ajándék egy fontos üzenetet is rejt. Abból, amit kapsz, sok-sok dolog kiderülhet, mély érzelmek is.

3. Ikrek – 2024 – szeretet

Amikor igazán szerelmes vagy, akkor fizikai érintéssel mutatod ki érzelmeidet.  Fontos számodra a partnered közelsége 2024-ben, egy érzelmekkel teli, szavak nélküli ölelés, egy csók. Így lehet a legjobban kimutatni az érzelmeket szerinted. Az ölelésből minden fontos dolgot le tud szűrni az Ikrek, hogy csak baráti-e, vagy szerelemmel, érzelmekkel teli-e.

4. Rák

Szükséged van arra, hogy a szeretett ember veled legyen 2024-ben, tehát időt kell veled töltenie, hogy megmutassa, hogy igazán szeret téged. Szentimentális természeted miatt szeretnéd, ha csak a szeretett ember lenne a közeledben. Másra nincs is igazán szükséged.

5. Oroszlán

Fontos, hogy a másik szavakkal, tettekkel kinyilvánítsa a szeretetét. Szeret ajándékokat kapni, de nagyon szeretnek olyan dicsérő szavakat is hallani, amelyek leírják tehetségüket és kiemelkedő tulajdonságaikat. Minél személyesebb és átgondoltabb az őt bátorító szó, annál jobb. Annál jobban elhiszi az Oroszlán hogy a szavak mögött mély érzelmek is vannak.

6. Szűz

A Szűznek szüksége van segítségre, támogatásra 2024-ben. Egy-egy apró dolog a világot jelenti a számára. Abból tudja hogy valaki szereti, hogy mellette áll és támogatja. Fontosak számára a mindennapok, a napi rutin feladatok. Tehát nem kell nagy segítségnyújtásra gondolni, beéri a kicsivel is. Csak érezze a törődést.

7. Mérleg

Szeret ajándékokat kapni, de adni is imád. Ez az ő szeretetnyelve ebben az új évben. Egészen apró figyelmességekkel le lehet venni a lábáról. Mert ez azt jelenti, hogy a másik gondol rá, törődik vele. Nem csupán kapni szeret, adni is. Bármit. Apró figyelmességeket, kis segítséget a háztartásban, munkában. Szeret adni, kapni. Így mutatja ki a szeretetét.

8. Skorpió

A Skorpióknak szüksége van a párja izgalmas érintésére, érzelmekre, szenvedélyre. Ő az asztrológia legszenvedélyesebb csillagjegye. Ezen felül a Skorpiók nagyon érzékiek és erős intuícióval rendelkeznek. Nagyra értékelik a jó masszázst és a kipattanó szikrákat két ember között, amikor először érintik egymást. Az érintés az ő szeretetnyelve, mindent kiolvas belőle.

9. Nyilas

Minőségi együtt töltött idő az ő szeretetnyelve. Az ilyen pillanatokból, eseményekből tud mindent, de mindent kiolvasni és a saját érzelmeit és ezáltal közvetíti.

10. Bak

A Bak szereti, ha kényeztetik és és ha ajándékokat kap. Ebben az esetben szárnyakra kap és szívét, lelkét beleadja a kapcsolatba. A kényeztetés és az ajándék azt jelenti számára, hogy szeretik. Abszolút nem nagy dolgokra vágyik, apró kedvességekkel el lehet rabolni a szívét.

11. Vízöntő

Néha úgy tűnik, hogy más dimenzióból származnak a Vízöntők. A szeretetnyelve a kapcsolat. Hogy mindig ott legyen vele a másik és tudjon minden lépéséről. Csak rá figyeljen, vele törődjön, adjon ajándékokat. Kicsit önző lesz ez a csillagjegy. Ha minden úgy megy, ahogy azt ő akarja, akkor csodálatosan kinyílik a kapcsolatában.

12. Halak

A Halak azt akarja, hogy párja mindent áldozzon fel a kedvéért és cserébe ő is ezt teszi. Együtt akar haladni a másikkal közös úton. Egymás mellett. Ez az ő szeretetnyelve. Kell neki a közös cél. Szereti ha törődnek vele, mert szeretetre éhes, és ő is szeret törődni a párjával. Ha valakit igazán szeret a Halak, akkor mindig ott fog állni a párja mellett és minden pillanatban érezteti a törődését.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük