Milyen a testtartásod? Mindent megmutat a személyiségedről

Milyen a testtartásod? Mindent megmutat a személyiségedről

Milyen a testtartásod? Mindent megmutat a személyiségedről.

Nézd meg ezt a képet és döntsd el, melyikre hasonlítasz leginkább, melyik az a testtartás, amiről magadra ismersz! Majd nézd meg mit is jelent ez!

Milyen a testtartásod? Mindent megmutat a személyiségedről

1

Gyakran gondolkodsz, álmodozol mindenről. A fejed tele állandóan gondolatokkal. Te olyan ember vagy, aki sokat gondolkodik másokról viszont saját magáról csak keveset. Nagyon gondoskodó ember, szülő és társ, szelíd természetű.
Tanács: kezdd el értékelni magadat!

2

Töprengő ember vagy, aki a harmóniára és az egyensúlyra törekszik. Próbál objektív lenni, és olyan típus, aki inkább inkább hallgat, mint beszél. Tanács: legyél lelkesebb.

3

Rengeteg lehetőség rejlik benned, nagy dolgokat érhetsz el. Képes vagy tanulni, fejlődni és soha nem gázolsz át másokon. Azonban nem bízol és nem hiszel magadban, ez pedig akadály. Tipp: bízz magadban.

4

 Nagyon erős akaratú, határozott, de ugyanakkor lágyszívű is. Nagyon harmonikus személyiség, akinek pontos elképzelései vannak. Ravasz, mint a róka. Tipp: vegyél le néhány terhet a válladról.

5

A fejlődés és a személyes növekedés szakaszában vagy. A múltban áldozat voltál, sokat szenvedtél, de kimászol ebből a negatív állapotból. Próbálj magabiztosabb lenni, ne zárkózz be. Tipp: nyiss a világ felé!

6

Nehéz figyelni, ha mások beszélnek hozzád, mert a gondolataid ezer fele kalandoznak. Próbálj figyelmes hallgató lenni. Rengeteget tanulsz, folyamatosan új és új információkat gyűjtesz. Kicsit engedd ki a gőzt végre. Tipp: Ne csak tanulj, élj, cselekedj is.

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: brainum

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük