Szerelmet, boldogságot hoz a házhoz - Ez a növény vonzza a jót

Szerelmet, boldogságot hoz a házhoz – Ez a növény vonzza a jót

Szerelmet, boldogságot hoz a házhoz – Ez a növény vonzza a jót, ezért mindenképpen érdemes a teraszon, erkélyen tartani. Rengetegen imádják a begóniát, hiszen változatos, színes és szuper energiákkal látja el az otthont, ahol helyet kapott.

Szerelmet, boldogságot hoz a házhoz - Ez a növény vonzza a jót

A begónia nem hiába az egyik legkedveltebb, leggyönyörűbb növény. Csodálatosak a levelei, virágjai is, sőt, amikor éppen nem virágzik, akkor is fantasztikus látványt nyújt. Ez nem túl igényes növény, nem kedveli sem a túl hideget, sem a túl meleget.

Kedveli a közvetlen napfényt, de túl sokáig ne érje direkt napsütés. Igényli a rendszeres locsolást, vízigényes, sőt a virágzás ideje alatt a magas páratartalmat is szereti. A begóniát inkább a tövében öntözzük, hogy a levelek szárazak maradjanak, és így védve legyenek a penésztől és a rothadástól. A víz inkább szobahőmérsékletű legyen.

A gondoskodást és odafigyelést gyönyörű virágokkal fogja meghálálni illetve fantasztikus energiáival is.

A hiedelem szerint ugyanis vonzza a boldogságot és a szerelmet a házba, ahol helyet kapott ez a csodálatos növény.

A begónia közkedvelt dísznövény, amit tarthatsz a teraszon, az udvaron, de akár a lakásban is.  Több száz fajtája ismert és gyönyörű, élénk színű virágjairól ismert.

Boldogságot hoz ez a növény

A babonák szerint, ha begóniát ajándékozol egy számodra kedves embernek, akkor a növény boldogságot hoz az illető otthonába. Szép események, kellemes történések, jó egészség, szerelem vár az új tulajdonosára.

A piros begónia a szerelmet és a szenvedélyt, a rózsaszín a gyengédséget, a sárga az örömet, a boldogságot, a barátságot, a reményt, a fehér növény pedig pedig az ártatlanságot és a lélek tisztaságát jelképezi.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük