Mondd el mit látsz a képen és derítsd ki ki is vagy valójában

Mondd el mit látsz a képen és derítsd ki ki is vagy valójában

Mondd el mit látsz a képen és derítsd ki ki is vagy valójában. Az számít, amit legelőször vettél észre. Tehát nem szabad nézegetni a képet és nem szabad gondolkodni sem. Ami legelőször eszedbe jut, amit legelőször megláttál az lesz a fontos ebben a tesztben.

Mondd el mit látsz a képen és derítsd ki ki is vagy valójában.

Mondd el mit látsz a képen és derítsd ki ki is vagy valójában

Mit látsz elsőre? Embert?

Határozott személyiség vagy, aki egyszerre érzelmi és tudatos gondolkodású. Egyensúly van az életedben. Tudod mik az álmaid, terveid és azt is tudod, hogyan szeretnéd, hogyan tudod elérni őket. Soha nem fogsz mások hátán eljutni a sikerig és hiszel abban, a saját céljaidért saját magadnak kell megdolgozni. Használod a szívedet és az agyadat is a döntéseid és az egész életed során.

Fény

Nehéz, sötét időszakod van. Ez egy igazi mélypont, ami megmutatja ki és milyen is vagy valójában. Választhatod azt is, hogy a mélyponton maradsz, beletörődsz a helyzetbe és elengedsz minden jót, amiről valaha is álmodoztál. Vagy pedig erőt veszel magadon és elindulsz felfelé, a fény, megoldás, cél felé. Mert tudod minden alagút végén ott a fény, ami a kiutat jelenti. Ha a fényt láttad meg először ezen a képen, akkor biztos lehetsz abban, hogy mélyen legbelül erős vagy és igenis erőt fogsz venni magadon. Keresni fogod a kiutat, a megoldásokat számításba veszed, megkeresed a kialakult helyzet okait és levonod a következtetéseket. Ezt a helyzetet egy leckének fogod fel, amiből tanulni fogsz. Apró lépésekkel, de ki fogsz mászni ebből a mély gödörből. Minden egyes lépéssel egyre erősebb leszel és egyre boldogabb leszel Legyél büszke magadra, csodálatos személyiséged van.

Virágok

Csodálatos színekben, fényekben, formákban látod a körülötted lévő világot. A lelked ezer színben ragyog, a szíved pedig tele van szép érzésekkel, szeretettel. Mindenhol a szépet keresed, a szépet látod. Az emberekben mindig a jót keresed és ott segítesz, ahol csak tudsz. A jó lelked azonban sokszor a csalódásba vezet el téged. Sokan kihasználják a jóságodat és visszaélnek vele. Ezt pedig csak nagy nehezen és sokára veszed észre. Mert az utolsó pillanatig képes vagy hinni a jóban. Amikor pedig rájössz a z igazságra, az nagyon mélyen tud bántani. Tudod, hogy ilyenkor a lezárás a megoldás. Mégis, még évek múlva is eszedbe fog jutni és azon fogsz gondolkodni, mi lett volna ha…. De a bizonytalanságod nem tántorít el a végső és örökre szóló döntésedtől. Amit lezártál, az úgy is marad, mert aki egyszer becsapott és ártott neked, az úgyis megteszi újra.

Létra/út

Nincs és nem is volt soha, aki segítsen neked. Mindig, mindent egyedül értél el és ez nagyon nehéz teher. Megtanultál egyedül megoldani mindent és tudod, egyedül is képes vagy haladni az utadon. De a magány érzése végig kísér minden egyes nap. Mert ugyan sokan vannak jelen az életedben, igazi kötődés és kapocs, nem sok emberrel van. Ugyanis az erődre, kitartásodra rengetegen irigyek és sok ember nem támogatni, segíteni akar, hanem lehúzni, megállítani. Bár te ezt megtanultad, mégis mindig szíven üt. Erős vagy, kitartó, ambiciózus. Olyan ember, aki tisztában van a képességeivel és azzal, hogy mit akar elérni és azért mit is kell tenni. Hiszel az apró lépésekben, mert tudod a sok apró siker vezet el végül az álmok teljesüléséhez.

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük