Zseniálisan gyors krumplipucolás – Egy mozdulat és kész is.
A főtt burgonya viszonylag olcsó és remek alapanyag, számtalan verzióban felhasználható és elkészíthető. Soha nem lehet megunni. A krumplipucolás viszont nem túl kedvelt dolog.
Sokan imádják főzni-enni, de legalább ennyien utálják is. Méghozzá a pucolása miatt.
Gyakran nagyon nehézkesen megy, különösen akkor, ha nagyobb mennyiségben kell megpucolni.
Sokan sokféle módszerre esküsznek, azonban a „ninja-módszer” az, ami mindent felülmúl. Zseniálisan gyors megoldás, pillanatok alatt, konkrétan egy mozdulattal kész is vagyunk. Ez egy szuper hatékony módszer, mellyel rengeteg időt és idegeskedést spórolhatunk meg!
Amire szükség lesz:
Egy kés
Opcionális: víz, kis jéggel
Interjúk >>>ide kattintva>>> olvashatóak!!!
Ha Te is szeretnéd cégedet, termékedet, tevékenységedet interjú keretében bemutatni várjuk megkeresésedet: info@freemix.hu
A lépések:
1) Mossuk meg a burgonyát, majd ejtsünk egy keskeny vágást a közepén.
2) Tegyük fel egy lábos vízben a tűzhelyre, kb. 30 percig főzzük.
3) Amikor puha, öntsük le róla a vizet és hagyjuk kihűlni. Ha gyorsítani szeretnénk a folyamatot, akkor tegyük a burgonyát egy tál hideg vízbe, amiben jégkockák is vannak.
4) Húzd le a burgonya héját a vágás mentén. Látni fogod, egyedben marad, egy mozdulattal lejön.
Videó:
Miklós Edit
Forrás: astucesdegrandmere