Gluténmentes bagett - ropogós héj, puha belső, fantasztikus íz

Gluténmentes bagett – ropogós héj, puha belső, fantasztikus íz

Gluténmentes bagett – ropogós héj, puha belső, fantasztikus íz.

Elronthatatlan recept!

Gluténmentes bagett - ropogós héj, puha belső, fantasztikus íz

Hozzávalók:

Fehérkenyér porkeverék ***gluténmentes***>>>ITT!!!

1 zacskó szárított élesztő
450 ml langyos víz

Elkészítés:
1️⃣Dagasszuk 10 percig elektromos keverővel.
2️⃣Olajos kézzel formázzuk.
3️⃣Helyezzük sütőpapíros tepsire.
4️⃣Kelesszük 50 percet.
5️⃣Előmelegített sütőben 50 percig süssük 170 fokon.

 

Még több gluténmentes recept itt!

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük