Vaníliás cupcake, csokis krémmel és ehető, édes virággal

Vaníliás cupcake, csokis krémmel és ehető, édes virággal

Kövess és oszd meg:

Vaníliás cupcake, csokis krémmel és ehető, édes virággal.

Csodálatos ízharmónia, szemet kápráztató színek.

Vaníliás cupcake, csokis krémmel és ehető, édes virággal

✔️Cupcake – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***

✔️120 gramm vaj
✔️4 tojás

✔️Melegítsük elő a sütőt 160 fokra.
✔️Szórjuk a lisztkeveréket egy tálba, adjuk hozzá az olvasztott vajat és a tojásokat.
✔️3 percig keverjük közepes fordulatszámon elektromos keverővel.
✔️A keverék amikor besűrűsödik és halvány színű lesz, akkor jó.
✔️Öntsük a tésztát formákba és süssük 30 percig 170 fokon.
✔️Hagyjuk hűlni a formában 5 percig, majd tegyük rácsra, hogy teljesen kihűljön.

Tipp:
Simán is nagyon finom, de díszíthetjük Madame Loulou Varázskrémmel>>(ITT) is, hogy még fenségesebb legyen.

Ehető, édes virágot pedig ezzel az alapanyaggal tudsz könnyen és gyorsan készíteni!

VIRÁGMODELLEZŐ MASSZA>>>

 

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük