Chia magos kenyér készítése - gluténmentes recept

Chia magos kenyér készítése – gluténmentes recept

Utolsó frissítés: 2019-01-02

Chia magos kenyér készítése – gluténmentes recept.

Rostban gazdag, egészséges, energiával tölt fel ez a kenyér.

Chia magos kenyér készítése - gluténmentes recept

 

Hogy mi kell hozzá?

Chia magos kenyér ***gluténmentes porkeverék***

>>>ITT>>>

Madame Loulou KENYEREK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a CHIA MAGOS KENYÉR emellett laktózmentes, rostban gazdag, nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt, színezéket és GMO-t, így akkor sem kell lemondanunk erről a különleges kenyérről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 340 ml vízre és 8 g extra szűz olívaolajra.

Összetevők:

kukoricakeményítő, inulin, chia mag (1,5 %), cukor, sűrítőanyag: E412, E410, SÓ, útifű maghéjpor, sörélesztő.

Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1446 kJ / 342 kcal

Zsír: 3,3 g, amelyből telített zsírsavak: 0,5 g

Szénhidrát: 72 g, amelyből cukrok: 3,3 g

Rost: 8 g

Fehérje: 1,7 g

Só: 2,4 g

Nettó tömeg: 400 g

 

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük