Wrap - olasz lepénykenyér - gluténmentes verzió

Wrap – olasz lepénykenyér – gluténmentes verzió

Wrap – olasz lepénykenyér – gluténmentes verzió.

Madame Loulou OLASZ KÜLÖNLEGESSÉGEK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük.

Minden termék gluténmentes, a WRAP / OLASZ LEPÉNYKENYÉR emellett nem tartalmaz tartósítószert, gmo-t, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt és színezéket, így akkor sem kell lemondanunk erről a különlegességről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

Wrap – olasz lepénykenyér ***gluténmentes porkeverék***

>>>ITT>>>

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 90 ml vízre, 26 g olívaolajra vagy zsírra.

Összetevők:

kukoricakeményítő, rizsliszt, inulin, sűrítőanyag: guargumi, szentjánoskenyér-liszt, útifű maghéjpor, térfogatnovelőszer: nátrium-bikarbonát, só, cukor.

Nyomokban tartalmazhat tojást, tejet és mogyorót.

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1094 kJ / 258 kcal

Zsír: 1,6 g, amelyből telített zsírsavak: 0,25 g

Szénhidrát: 58 g, amelyből cukrok: 2,6 g

Fehérje: 0,7 g

Só: 1,6 g

Nettó tömeg: 400 g

 

Wrap - olasz lepénykenyér - gluténmentes verzió

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük