Gluténmentes piskóta készítése - Biztosan sikerülni fog!

Gluténmentes piskóta készítése – Biztosan sikerülni fog!

Gluténmentes piskóta készítése – Biztosan sikerülni fog!

A gluténmentes piskóta készítésének alapja egy szuper, jól működő célliszt.

Gluténmentes piskóta készítése - Biztosan sikerülni fog!

Ennek segítségével nem lesz gond a tészta összeállítása, sütése.

Piskóta – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***

>>>ITT!!!>>>

 

Madame Loulou PISKÓTÁK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a PISKÓTA – VANÍLIA ÍZŰ emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, azo-színezéket és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a nagyszerű piskótáról, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 360 g tojásra (kb. 7-8 darab).

Ajánlott egy 22-24 cm átmérőjű formában sütni, melyből 2 lapunk lesz.

Összetevők:

cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, fölözött tejpor, emulgeálószer: E475, E433, térfogatnövelőszerek: E450i, E500ii, sűrítőanyag: E412, E466, só, aroma, színezék: E160a.

Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1260 kJ / 298 kcal

Zsír: 5,4 g, amelyből telített zsírsavak: 2,2 g

Szénhidrát: 54 g, amelyből cukrok: 29 g

Fehérje: 8,6 g

Só: 0,45 g

Nettó tömeg: 400 g

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük