Gluténmentes piskóta készítése – Biztosan sikerülni fog!
A gluténmentes piskóta készítésének alapja egy szuper, jól működő célliszt.
Ennek segítségével nem lesz gond a tészta összeállítása, sütése.
Piskóta – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***
>>>ITT!!!>>>
A Madame Loulou PISKÓTÁK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a PISKÓTA – VANÍLIA ÍZŰ emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, azo-színezéket és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a nagyszerű piskótáról, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 360 g tojásra (kb. 7-8 darab).
Ajánlott egy 22-24 cm átmérőjű formában sütni, melyből 2 lapunk lesz.
Összetevők:
cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, fölözött tejpor, emulgeálószer: E475, E433, térfogatnövelőszerek: E450i, E500ii, sűrítőanyag: E412, E466, só, aroma, színezék: E160a.
Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1260 kJ / 298 kcal
Zsír: 5,4 g, amelyből telített zsírsavak: 2,2 g
Szénhidrát: 54 g, amelyből cukrok: 29 g
Fehérje: 8,6 g
Só: 0,45 g