Gluténmentes mini vekni készítése egyszerűen

Gluténmentes mini vekni készítése egyszerűen

Kövess és oszd meg:

Hozzávalók:

2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>>

1 bögre langyos víz

3 evőkanál burgonyapehely

2 evőkanál zsír

Gluténmentes mini vekni készítése egyszerűen

Még több gluténmentes recept ITT>>>!

Elkészítés:

Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes fokozatos, 10 percig.

Letakarjuk, langyos helyen kelesztjük 45 percig.

Bezsírozzuk tenyerünkkel átgyúrjuk néhányszor, majd áthelyezzük egy sütőpapíros formába.

Kelesztjük langyos helyen 45 percig.

Teteje lekenhető tojássárgájával és meghinthető magokkal is. (opcionális, kihagyható)

Előmelegített sütőben, 180 fokon 55 percig sütjük.

Rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük