A tökéletes gluténmentes kelt tészta készítése

A tökéletes gluténmentes kelt tészta készítése

Kövess és oszd meg:

Hozzávalók:

2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>>

1 bögre langyos víz

3 evőkanál burgonyapehely

2 evőkanál zsír

A tökéletes gluténmentes kelt tészta készítése

Még több gluténmentes recept ITT>>>!

Elkészítés:

Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes fokozatos, 10 percig.

Letakarjuk, langyos helyen kelesztjük 45 percig.

Bezsírozzuk a tenyerünket és így csípünk le egy darabot a tésztából, amiből zsemlét (kiflit, rudat, kenyeret…) formázunk.

Sütőpapíros tepsire helyezzük.

Kelesztjük langyos helyen 45 percig.

Teteje lekenhető tojássárgájával és meghinthető magokkal is. (opcionális, kihagyható)

Előmelegített sütőben, 180 fokon 45 percig sütjük.

Rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük