12 MáRCA tökéletes gluténmentes kelt tészta készítéseHozzávalók:2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>> 1 bögre langyos víz3 evőkanál burgonyapehely2 evőkanál zsírsóMég több gluténmentes recept ITT>>>!Elkészítés:Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes fokozatos, 10 percig.Letakarjuk, langyos helyen kelesztjük 45 percig.Bezsírozzuk a tenyerünket és így csípünk le egy darabot a tésztából, amiből zsemlét (kiflit, rudat, kenyeret…) formázunk.Sütőpapíros tepsire helyezzük.Kelesztjük langyos helyen 45 percig.Teteje lekenhető tojássárgájával és meghinthető magokkal is. (opcionális, kihagyható)Előmelegített sütőben, 180 fokon 45 percig sütjük.Rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni. Post Author: FreeMix
14 FEBREzért ne igyad soha piros bögréből a kávédatA kávéfogyasztás ma már sokaknál a napi rutin része, de szép számmal akadnak olyanok is, akiknek a kávézás amolyan rituálé....
09 JANFolteltávolítás mesterfokon 3 természetes összetevő segítségévelFolteltávolítás mesterfokon 3 természetes összetevő segítségével. Foltok ellen ez a leghatékonyabb módszer - Így tudod...
30 DECOkos Étrend – Táplálékkiegészítők, egészséges receptek kéz a kézbenAz egészséges életmódot gyakran két fő pillérre osztjuk: a megfelelő táplálkozásra és a rendszeres mozgásra. De mit tehetsz,...
16 DECNövényi omega-3 kapszulák – Az egészségem támogatóiA növényi omega-3 zsírsavak, különösen a dokozahexaénsav (DHA) és az eikozapentaénsav (EPA), alapvető szerepet játszanak a...
12 DECVegán karácsony – Mentesen finomat az ünnepen isVegán karácsony - Mentesen finomat az ünnepen is. Puskás-Dallos Peti, Steiner Kristóf, Fancsikai Eszter, Karalyos Gábor,...