12 MáRCA tökéletes gluténmentes kelt tészta készítéseHozzávalók:2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>> 1 bögre langyos víz3 evőkanál burgonyapehely2 evőkanál zsírsóMég több gluténmentes recept ITT>>>!Elkészítés:Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes fokozatos, 10 percig.Letakarjuk, langyos helyen kelesztjük 45 percig.Bezsírozzuk a tenyerünket és így csípünk le egy darabot a tésztából, amiből zsemlét (kiflit, rudat, kenyeret…) formázunk.Sütőpapíros tepsire helyezzük.Kelesztjük langyos helyen 45 percig.Teteje lekenhető tojássárgájával és meghinthető magokkal is. (opcionális, kihagyható)Előmelegített sütőben, 180 fokon 45 percig sütjük.Rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni. Post Author: FreeMix
07 JúLA legjobb természetes izzadásgátlókAz izzadás mindennapjaink része, különösen a forró nyári hónapokban vagy intenzív testmozgás során. Sokan próbálnak...
06 JúN6 természetes antibiotikum, ami jót tesz a szervezettelA természetes antibiotikumok világa lenyűgöző, és sokszor elfeledett terület az egészségmegőrzésben és a mindennapi...
14 MáJGluténmentes panírozás – 10 ötletes és finom variációMindannyian szeretjük azt a csodálatos, ropogós réteget, ami a panírozott ételeket olyan ellenállhatatlanná teszi. Van egy jó...
19 áPRÍgy készül a tökéletes húsvéti sonka – 10 tipp, amit érdemes betartaniÍgy készül a tökéletes húsvéti sonka. 10 tipp, amit érdemes betartani és a végeredmény csodálatosan finom lesz. A húsvét...
12 MáRCMentes élelmiszerek és a fogaink egészségeAz utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző „mentes” élelmiszerek. Sokan glutén-, laktóz- vagy...