Így készül a gluténmentes vekni Madame Loulou céllisztből.
![Gluténmentes vekni gyorsa, egyszerűen - Elronthatatlan recept](https://freemix.hu/wp-content/uploads/2019/04/vekni-700x467.jpg)
Hozzávalók
340 ml meleg víz
8 ml extra szűz olívaolaj
Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT>>>
![](https://i1.wp.com/freemix.hu/wp-content/uploads/2019/03/banner_300x300_2018.png?w=640&ssl=1)
Elkészítés
(1) A keverékhez adjuk a 340 ml meleg vizet és a 8 ml extraszűz olivaolajat.
(2) Keverjük 5 percig elektromos keverővel, majd, zsírozzuk be a kezünket és helyezzük át a tésztát egy kikent tálba. Hagyjuk duplájára kelni.
(3) Szórjuk meg rizsliszttel a nyújtódeszkát, öntsük rá a megkelt tésztát és gyúrjuk át,
majd adagoljuk. Tegyük a cipókat sütőpapírral bélelt vagy rizsliszttel megszórt formába, éles késsel vágjuk be pár helyen a tetejét és hagyjuk újra megkelni.
(4) Tegyük sütőbe 190 fokra kb. 25-30 percig, amíg megbarnulnak
További gluténmentes receptek itt>>>>