Mandulás sütemény gyorsan, egyszerűen

Mandulás sütemény gyorsan, egyszerűen

Mandulás sütemény készítése gluténmentesen.

Madame Loulou SÜTEMÉNY ÉS TORTA alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a MANDULÁS SÜTEMÉNYelkészíthető laktózmentes változatban is, emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így annak sem kell lemondania erről a csodás tortáról, aki mentes változatban szeretné élvezni.

Mandulás sütemény gyorsan, egyszerűen

Mandulás sütemény ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>>

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 120 g vajra vagy magolajra (napraforgó- vagy kukoricaolaj) és 200 g tojásra (kb. 3-4 darab).

Egy 18-20 cm átmérőjű tortaformában ajánlott sütni.

Összetevők: cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, mandulaliszt (5%), nedvesítőszer: E420, emulgeálószer: E475, E433, térfogatnövelő szerek: E450i, E500ii, sűrítőanyag: E412, E466, aroma, só, savanyúságot szabályozó anyag: E575.

Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1782 kJ / 426 kcal

Zsír: 22 g, amelyből telített zsírsavak: 1,5 g

Szénhidrát: 50 g, amelyből cukrok: 30 g

Fehérje: 5,4 g

Só: 0,28 g

Nettó tömeg: 400 g

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük