focaccia

Focaccia – A Rohanós napok megmentője

Focaccia: gluténmentes recept.

A focaccia egy olyan laktató és jól variálható finomság, ami a kenyérhez hasonlít, de mégis távol áll tőle. Ropogós kérgét fűszerek, kolbász, esetleg sajt teszi még pikánsabbá, a belseje pedig varázslatosan puha.

focaccia

Önmagában, feltét nélkül is nagyon finom, kínálhatsz mellé esetleg mártogatóst is.

De ha éppen megbolondítanád a tetejét, akkor használd bátran a fantáziádat. Kolbász, szalámi, sonka, szalonna, fűszerek, paradicsom szeletek, sajt is tökéletesen passzol hozzá.

A focaccia elkészítése gluténmentesen is igen egyszerű. Madame Loulou céllisztjének segítségével pedig teljesen elronthatatlan.

Hozzávalók:

Madame Loulou laktózmentes ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT!!!>>>

Így készül a gluténmentes focaccia - Egyszerű recept

Az elkészítéséhez szükségünk lesz a lisztkeverék mellett 340 ml vízre, 24 g extra szűz olívaolajra.

  1. Dagaszt.
  2. Keleszt.
  3. Süt. 180 fokon 20 percet.

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük