Gluténmentes Madame Loulou fánk

Gluténmentes Madame Loulou fánk

Utolsó frissítés: 2019-06-21

Gluténmentes recept alapján készül ez a csodásan puha, édes fánk.

A tésztát akár variálhatod egy kis fahéjjal, vagy kis frissen facsart citromlével, de akár a tetejére is kerülhet szép, színes máz, vagy akár krém is. Vagy csak egyszerűen szórd meg porcukorral!

Gluténmentes Madame Loulou fánk

Nagyon egyszerű az elkészítése, nem vesz sok időt igénybe és ha diétázol, akkor sem maradsz semmiről.
Így készül gluténmentes verzióban!

Hozzávalók↙️↙️↙️


✔️250 ml tej✔️ 70 g vaj ✔️1 tojás
+
✔️Fánk – #Churros ***#gluténmentes porkeverék***
http://allergiamentesen.hu/madame-loulou-gm-termekek-165/muffin-keksz-168/fank-churros-glutenmentes-porkeverek

olaj

Elkészítés↙️↙️↙️


Az alapanyagokat alaposan kikevered.
Pihenteted fél órát.
Kinyújtod.
Szaggatod.
Ismét pihenteted fél órát.
Majd forró, bő olajban mindkét oldalát kisütöd a fánkoknak.
Rácsra szedve hagyod kihűlni.

Díszítsd cukormázzal↙️↙️↙️
http://allergiamentesen.hu/madame-loulou-gm-termekek-165/cukorcsipke-cukormaz-182

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük