Így lesz tökéletes a gluténmentes mini kalács

Így lesz tökéletes a gluténmentes mini kalács

Kalács recept gluténmentes változatban.

Így lesz tökéletes a gluténmentes mini kalács

Gluténmentes kalács hozzávalói:

275 gramm Labeta univerzális >>>ITT!!!>>> Ebből tökéletes gluténmentes kalács készülhet. Ez az egész alapja, a szíve-lelke.

165 gramm cukor

3 tojás

100 ml olaj

1 evőkanál zsír

200 ml tej

1 zacskó sütőpor>>>ITT!!!>>>

Így készül a gluténmentes kalács, mini verzióban:

Az alapanyagokat elektromos keverővel 5-6 percig kavarjuk, közepes fordulatszámon.

Sima tésztát kell kapnunk.

Tegyük kisebb formákba a tésztát.

Süssük 170 fokon – előmelegített sütőben – 40 percig.

A tetejét díszíthetjük cukormázzal, gyümölccsel, de akár finom pudinggal is.

Labeta pudingporok >>>ITT!!!>>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük