Puha, barna, rostban gazdag gluténmentes Labeta kenyér

Puha, barna, rostban gazdag gluténmentes Labeta kenyér – Recept

Puha, barna, rostban gazdag gluténmentes Labeta kenyér – Recept.

Puha, barna, rostban gazdag gluténmentes Labeta kenyér

Ki ne szeretné a friss, finom, illatos, ropogós gluténmentes kenyeret? 🍞 Főleg ha az szuper könnyű recept alapján készül!
recept👌👉


Hozzávalók↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️➖ #Barnakenyér porkeverék ***gluténmentes***http://www.allergiamentesen.hu/labeta-gm-termekek-154/kenyer-teszta-161/barnakenyer-porkeverek-glutenmentes
➖ 450 ml langyos víz
➖ 10 gramm szárított élesztő


Elkészítés↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️
➖ Tegyük egy tálba az alapanyagokat.
➖ Dagasszuk 5-10 percig elektromos keverővel.
➖ Tegyük kenyérsütő formába és hagyjuk kelni langyos helyen másfél – 2 órát.
➖ Végül süssük kb. 60 percig 170–180 °C-os sütőben.
➖ Rácsra téve hagyjuk kihűlni és csak utána szeleteljük

Koronczay Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük