Egészen, mintha egy pékségben lennénk… Tökéletes kakaós csiga, mely Labeta univerzális lisztből született, szinte varázsütésre, pillanatok alatt, minden gond nélkül. Olyan kevés alapanyagból áll, olyan gyorsan elkészül, hogy a recept fejből is menni fog mindenkinek! 👉👉👉 ————————————————————– 2 bögre Labeta UNIVERZÁLIS LISZT>>> http://www.allergiamentesen.hu/labeta-gm-termekek-154/koret-kiegeszito-termek-162/univerzalis-liszt-porkeverek-glutenmentes 1 zacskó vaníliás cukor fél bögre cukor 1 zacskó szárított élesztő 1 tojás 1 bögre tej 3 evőkanál olaj 3 evőkanál tejföl fél citrom reszelt héja + kakaópor, cukor
——————————— Összeállítjuk a tésztát – Kézi mixerrel, 10 percig. Kelesztjük – Letakarva, langyos helyen. Formázzuk – Vékonyra nyújtjuk a tésztát, lekenjük tejjel, megszórjuk kakaópor és cukor keverékével, feltekerjük, szeleteljük. A csigákat sütőpapíros tepsire helyezzük. Kelesztjük – Fél órát. Sütjük – Lekenjük tej és cukor keverékével a tetejét és előmelegített sütőben 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük. Amikor kész, kivesszük a sütőből, átkenjük a tetejét tej és cukor keverékével és egy másik tepsivel lefedjük. Kb. 10 percig legyen így. Utána áthelyezzük rácsra, hűlni. ————————————————————————- Kakaópor helyett fahéjasan is kiváló!!!