Csak 3 alapanyag kell ehhez a gluténmentes pizza recepthez!
A pizza az az étel, ami mindig jó választás. Hamar elkészül, nagyon finom, igen változatos és laktató is egyben.
Aki gluténmentes diétát tart, annak sem kell lemondania róla, egy jól működő célliszt segítségével elronthatatlan a recept.
A Madame Loulou termékcsalád olyan gluténmentes lisztkeverékeket dolgozott ki, aminek a segítségével könnyebb a gluténmentes élet.
Céllisztjeik mellé már csak 1-2 hozzávalóra lesz szükség és már keverheted-kavarhatod-formázhatod-sütheted is.
Most egy gluténmentes pizza alapreceptet hoztunk el nektek, íme!
Hozzávalók
340 ml meleg víz
8 ml extra szűz olívaolaj
Madame Loulou kenyér-pizza célliszt>>>ITT>>>
Elkészítés
Kézi mixer dagasztó spiráljával dagasztod a tésztát, 8-10 percig.
Letakarva langyos helyen keleszted.
Rizslisztes lapon tetszőleges vastagságúra nyújtod, közepét kissé lenyomkodod, széle kicsit vastagabb legyen.
Keleszted fél órát.
Lekened szósszal.
Ráteszed a feltéteket.
Előmelegített sütőben 180 fokon sütöd 10 percet.
Megszórod reszelt sajttal.
Még sütöd 10 percet.
Fantasztikusan finom, ezekből az alapanyagokból ráadásul kenyeret is tudsz sütni.
További gluténmentes receptek itt>>>>