Gnocchi recept – Bárki el tudja készíteni, olyan egyszerű.
Azon ételek közé tartozik, amelyet az év bármely szakában el tudsz készíteni és mindig jól fog esni.
Bármilyen szósz, öntet remekül illik hozzá, így a verziók száma szinte végtelen.
Olyan receptet hoztunk, amely gluténmentes és aminél nincs egyszerűbb.
Pár lépés és már készen is van.
Hozzávalók:
Gnocchi ***
gluténmentes porkeverék***>>
400 ml víz
1 tojás
Elkészítés:
Szórjuk a lisztkeveréket egy tálba, adjuk hozzá a vizet, a tojást.
Keverjük homogén állagúvá.
Formázzunk kívánt formájú gnocchikat.
Tegyük forró vízbe és főzzük, amíg fel nem jönnek a víz felszínére.
Kedvünk szerint tálaljuk.
Gluténmentes cupcake – 3 perc munka és már mehet is a sütőbe
Csokis-mézes kalács – Gluténmentes recept, amit könnyű követni