A tökéletes és gyönyörű macaron titka – Gluténmentes verzió.
Fantasztikus a macaron, csodálatos, színes kis desszert.
Csábító, elegáns, színpompás. Az elkészítése nem egyszerű, kivéve, ha van otthon Madame Loulou célliszted.
Macaron céllisztek >>>ITT>>>
A Madame Loulou MACARONOK alapkeverékével nagyon egyszerűen és gyorsan dolgozhatunk. Minden termék glutén- és azo-mentes, nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás édességről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Az elkészítéséhez csak 70 g tojásfehérjére lesz szükségünk, amit kb. 2-3 tojásból nyerünk.
27 macaronunk lesz ebből az alapból.
Összetevők:
cukor, rizskeményítő, mandulaliszt, módosított keményítő, kukoricakeményítő, tojásfehérje, tejfehérje, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: E575, színezék: E120.
Nyomokban tartalmazhat egyéb dióféléket.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1719 kJ / 406 kcal
Zsír: 4,2 g, amelyből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 85 g, amelyből cukrok: 68 g
Fehérje: 6,2 g
Só: 0,03 g