Szivárvány torta házilag egyszerűen - gluténmentes recept

Szivárvány torta házilag egyszerűen – gluténmentes recept

Utolsó frissítés: 2018-09-02

Madame Loulou lisztkeverékből.

Fantasztikus dolog, hogy már gluténmentesen is el tudunk készíteni olyan finomságokat, amelyek elkészítése nem tűnik egyszerűnek. Ha van egy jól működő céllisztünk, szinte nincs határ, bármit meg tudunk sütni. 

Madame Loulou termékei ebben segítenek. Magas minőségű összetevőkből, egyszerű módon, kevés hozzávalóból elkészíthető szinte bármi, legyen szó édes vagy sós ízvilágról.

A Szivárvány torta a csodálatos színeivel, a piskóta rétegeivel a bonyolultabb és hosszadalmasabb receptek közé tartozhat. De nem Madame Loulouval.

MADAME LOULOU SZIVÁRVÁNY SÜTI alapkeverékek >>> vegyes színeivel és különböző ízű piskótáival fantasztikus tortát készíthetünk.

Minden MADAME LOULOU SZIVÁRVÁNY SÜTI keverék:

Tartósítószer-mentes

Pálmaolaj-mentes

Hidrogénezett zsír mentes

AZO-mentes

Madame Loulou SZIVÁRVÁNY SÜTIK alapkeverékeivel nagyon egyszerűen készíthetünk színes tortákat. Minden termék gluténmentes, a SZIVÁRVÁNY SÜTIK emellett nem tartalmaznak tartósítószert, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt és azo-színezéket, így akkor sem kell lemondanunk erről a látványos sütiről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 90 g tojásra (kb. 2 darab).
Ajánlott egy 22-24 cm átmérőjű formában sütni, melyből 1 lapunk lesz.

Te döntheted el, melyik színvilág uralkodjon:

 

 

 

További  Madame Loulou termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük