Recept.
Madame Loulou vigyáz az emberek egészségére, és különös figyelmet fordít a receptekre, magas minőségű összetevőket alkalmazva, gondosan kiválasztva az alapanyagokat.
A gluténmentes kosárka, amelyet bármilyen krémmel, gyümölccsel megtölthetsz, így készül:
120 g (vagy 1/2 csésze + 1 teáskanál) magolaj (napraforgó vagy kukoricaolaj) és 50 g tojás (kb. 1-2).
VAGY
160 g vaj és 50 g tojás (kb. 1-2).
+
Madame Loulou KOSÁRKÁK lisztkeveréke>>>
Előmelegítjük a sütőt 165 fokra.
Öntsük a keveréket a tálba, és adjunk hozzá 120 g magolajat vagy 160 gramm vajat.
Kb. 2 percig kézi mixerrel keverjük.
Adjunk hozzá 50 g tojást (kb. 1-2), és ismét kavarjuk a tésztát.
Tegyük a tésztát a formába.
kb. 20-25 percig sütjük üresen vagy 30-35 percen keresztül, ha töltelék is került bele.