Gluténmentes kosárkák készítése lépésről-lépésre

Gluténmentes kosárkák készítése lépésről-lépésre

Utolsó frissítés: 2018-09-10

Recept.

Madame Loulou vigyáz az emberek egészségére, és különös figyelmet fordít a receptekre, magas minőségű összetevőket alkalmazva, gondosan kiválasztva az alapanyagokat.

A gluténmentes kosárka, amelyet bármilyen krémmel, gyümölccsel megtölthetsz, így készül:

120 g (vagy 1/2 csésze + 1 teáskanál) magolaj (napraforgó vagy kukoricaolaj) és 50 g tojás (kb. 1-2).

VAGY

160 g vaj és 50 g tojás (kb. 1-2).

+

Gluténmentes kosárkák készítése lépésről-lépésre

Madame Loulou KOSÁRKÁK lisztkeveréke>>>

 

Előmelegítjük a sütőt 165 fokra.

Öntsük a keveréket a tálba, és adjunk hozzá 120 g magolajat vagy 160 gramm vajat.

Kb. 2 percig kézi mixerrel keverjük.

Adjunk hozzá 50 g tojást (kb. 1-2), és ismét kavarjuk a tésztát.

Tegyük a tésztát a formába.

kb. 20-25 percig sütjük üresen vagy 30-35 percen keresztül, ha töltelék is került bele.

 

 

További  Madame Loulou termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük