Vaníliás batyu - gyorsan, egyszerűen, gluténmentesen

Vaníliás batyu – gyorsan, egyszerűen, gluténmentesen

Vaníliás batyu – gyorsan, egyszerűen, gluténmentesen.

Recept!

 

 

Vaníliás batyu - gyorsan, egyszerűen, gluténmentesen

Hozzávalók

✔️2 bögre Labeta Univerzális liszt porkeverék >>> ITT!!! >>>
✔️1 zacskó szárított élesztő
✔️1 tojás
✔️2 evőkanál vaj
✔️1 evőkanál zsír
✔️5 evőkanál cukor
✔️3/4 bögre langyos tej
✔️1 zacskó vaníliás cukor
 pudingpor >>> ITT!!! >>

 

 

Elkészítés

Kézi mixer dagasztó spiráljával 10 percig dagasztod a tésztát.
Letakarod, langyos helyen keleszted 1 órán át.
Rizslisztes lapon vékonyra nyújtod, négyzeteket vágsz.
Elkészíted a pudingot, ha kihűlt, a négyzetekre helyezel 1-1 evőkanál pudingot. A szembelévő sarkokat középen összecsíped.
Sütőpapíros tepsire helyezed.
Keleszted fél órát.
Tetejét lekened felvert tojással.
️Előmelegített sütőben sütöd. 180 fokon 30 percet kell sütni.

 

 

Forrás: Labeta Magyarország>>>

 

 

Farsangi fánk, cukormázzal díszítve – Gluténmentes recept

 

 

 

Puha, foszlós házi kalács: gluténmentes recept – Jobb, mint a bolti!

 

 

11 dolog, ami jó a gluténmentes diétában, életben

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük