Kakaós cupcake édes csokis krémmel a tetején -Abbahagyhatatlanul finom

Kakaós cupcake édes csokis krémmel a tetején: abbahagyhatatlanul finom

Kakaós cupcake Madame Loulou alapanyagból, gyorsan, egyszerűen!

Kakaós cupcake édes csokis krémmel a tetején -Abbahagyhatatlanul finom

Recept

– Szórjuk a porkeveréket a tálba és adjuk hozzá a 145 g magolajat (laktózmentes recept) vagy a 145 g olvasztott vajat (normál recept) és a 220 g tojást (kb. 4-5 darab).


– Keverjük kb. 3 percig közepes fordulatszámon, amíg a keverék besűrűsödik és halványszínű lesz.


– Öntsük a keveréket a formákba.


– Süssük (170˚C-on vagy 160˚C-on légkeveréssel) kb. 30-35 percig, végezzünk tűpróbát és ha nem ragad rá a tészta, akkor kivehetjük.

Javaslat: süssük simán, vagy tegyük ízletessé csoki darabkákkal vagy áfonya hozzáadásával illetve Madame Loulou krémmel>>>ITT>>>!

Itt be tudod szerezni ezt a szuper céllisztet:

Cupcake – Kakaó ízű ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT>>>

További gluténmentes receptek itt>>>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük