Gluténmentes wrap készítése - Olasz lepénykenyér receptje

Gluténmentes wrap készítése – Olasz lepénykenyér receptje

Utolsó frissítés: 2019-04-25

A gluténmentes wrap receptje igen könnyű és gyorsan meg is van.

Gluténmentes wrap készítése - Olasz lepénykenyér receptje

Elkészítés

(1) Szórjuk a porkeveréket a tálba, adjuk hozzá a 90 ml hideg vizet és a 26 g olívaolajat vagy zsírt.

(2) Gyúrjuk sima tésztává.

(3) Formázzunk golyókat és rizsliszttel megszórt lapon nyújtófával nyújtsuk a kívánt vastagságúra.

(4) Forró serpenyőben süssük kb. 5 percig, míg mindkét oldala aranysárga lesz.

Alapanyag:

Madame Loulou wrap céllisztje>>>ITT!!!>>>

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük