Ez az 5 csillagjegy retteg a magánytól - Nem tudnak egyedül lenni

Ez az 5 csillagjegy retteg a magánytól – Nem tudnak egyedül lenni

Van, aki sosem bírja ki egyedül és szüksége van folyamatosan társaságra, emberekre maga körül. Mert így érzi fontosnak magát és kevésbé magányosnak. Ez az 5 csillagjegy retteg a magánytól – Nem tudnak egyedül lenni.

Ez az 5 csillagjegy retteg a magánytól - Nem tudnak egyedül lenni

Bika csillagjegy

Igazi társadalmi ember vagy és utálsz egyedül lenni. Egy percig sem bírod ki, ha nem csinálsz valami különlegeset, valami fontosat. Szereted magad körülvenni emberekkel, mert így jól szórakozol. Nem tudsz nyugton maradni, sem otthon egyedül ülni, lenni. Úgy érzed ilyenkor, hogy lemaradsz valamiről. 

Ikrek csillagjegy

Ha egyedül vagy, végtelenül nyugtalanná válsz, szinte rosszul érzed magadat. Ilyenkor úgy érzed nem csinálsz semmit és ha egyedül vagy, a gondolataid szárnyra kapnak és agyalsz mindenen. Elemzed az életedet, a jelenedet, gondolkodsz mindenen és ilyenkor általában nem jó irányba terelődnek a gondolataid. Nagyon szomorú tudsz lenni, mikor nincs melletted senki. 

Rák

Az a célod, hogy vigyázz másokra. Ezt csinálod mindig, minden egyes nap. Ha valakinek szüksége van rád, ott teremsz és segítő kezet nyújtasz, akkor is, ha nem kéri.  Ha viszont egyedül vagy, akkor senkinek sincs szüksége rád, ezt érzed. Ilyenkor csalódsz is magadban, és az jár a fejedben, vajon miért nem keresnek, miért nem kellesz? Otthon nem is találod fel magad, hiszen nem magaddal törődsz, mindig csak másokkal. 

Oroszlán

Igyekszel az egész életedet lazán, boldogan élni, úgy, hogy vidámsággal, szórakozással teli legyen. Amikor programokon vagy, akkor érzed magad igazán jól, hiszen szeretsz társaságban lenni. Ez adja az energiádat. Ha egyedül vagy, úgy érzed, mintha ketrecbe zártak volna, csak mennél, menekülnél, ki akarsz törni, mindegy hova, csak onnan el. 

Halak

Azért kell neked a társaság, hogy érezd, szeretve vagy. Állandóan tudni akarod, hogy vannak emberek az életedben és szereted hallani, ha valaki szeret téged és ha valakinek fontos vagy. Gyűjtöd az ilyen embereket magad köré, ez adja neked az erőt. Azért mert sebzett vagy. Ha egyedül vagy, a gondolataid nagyon negatívak és azt érzed nem kellesz senkinek, ezt tudod is magadról. 

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük