Ezekre a csillagjegyekre teljesen új élet vár - A változás horoszkópja

Ezekre a csillagjegyekre teljesen új élet vár – A változás horoszkópja

Ezekre a csillagjegyekre teljesen új élet vár. Ki számíthat változásokra? Érdekes horoszkóp következik!

Ezekre a csillagjegyekre teljesen új élet vár - A változás horoszkópja

Skorpió – horoszkóp

Ez a csillagjegy bonyolult, az élete ködös volt mostanában, eddig. Úgy tűnhetett, hogy nincs célja, de ez nem így van. Van, csak mások szükségletei mögé helyezi mindig a saját álmainak megvalósítását.

Sokan ki is használtak, a te válladon akartak feljebb kapaszkodni. Sokuknak ez sikerült is, te pedig sokat csalódtál, mert utána mindig eldobtak.

Most azonban hatalmas ugrás előtt állsz, és kapni fogsz a lehetőség után. Ez életed nagy dobása lesz, élni fogsz vele. Most már erős leszel és magadat fogod nézni, mert ez a te jövőd záloga lesz.

Sok-sok szép élmény vár végre rád. Szeretet, szerelem, munka, pénz, párkapcsolat és új barátságok. Mintha újra felépítenéd magadat és az egész életedet.

Egyik jó fog jönni a másik után, nagyon boldog leszel.

Kos

Ez a csillagjegy nagyon hosszú ideje várt valamire. Valamire, amit nem tudott eddig megfogalmazni. Sokat gondolkodott mi legyen, hogy döntsön. Csak saját magát nézze-e vagy a hozzá igen közel álló személyét.

Végre rá fog jönni, hogy létezik olyan megoldás, ami mindenkinek jó, de erre csak az utolsó pillanatban fog rájönni.

Sőt, először úgy tűnhet, hogy már késő, mert mindent lerombolt. Ám ennek a csillagjegynek óriási szíve van, ezért amiben hibázott, ki fogja javítani. Mert fontos számára a másik ember boldogsága is.

Nehéz és rögös út vezetett idáig, mert eddig nagyon önző volt. De sosincs késő magunkba nézni, erre végre ő is rájött.

Amikor rendbe teszed a dolgaid és hagyod, hogy más is boldog lehessen, teljesen új élet kezdődik mindenki számára és soha többet nem leszel sem magányos, sem boldogtalan. Egy igen boldog, harmonikus jövő kezdődik számodra.

Ikrek – horoszkóp

Borzalmas éved volt eddig. Rengeteg pofont kaptál, egyik akadály jött a másik után, valahogy semmi sem sikerült úgy ahogy tervezted, ahogy szeretted volna. Nagyon energikus csillagjegy vagy, de az elmúlt időszak kicsinált téged. Már kezdted elveszíteni a reményt, de az élet mindig okoz meglepetéseket.

A falak a szíved körül leomlottak, de mégsem vagy teljesen boldog, mert egy óriási akadály áll előtted. Ez ellen pedig nem tudsz semmit tenni, harcolsz, küzdesz, de úgy érzed egyedül vagy ebben a küzdelemben.

A következő időszak azonban változást fog hozni, mert amit eddig nem láthattál a háttérben, az most nyilvánvalóvá válik. Hogy a másik fél is küzd, építkezik, harcol és ennek végre lesz is eredménye.

Pont akkor, amikor a fájdalom, az elkeseredettség, a reménytelenség miatt már feladtad volna. Mert úgy érezted ezt a szíved, az érzelmeid már nem bírják. Ekkor fog bekövetkezni a csoda és minden, amire vágytál, teljesülni fog.

Új munka illetve stabil alapokra épülő, mély érzelmeken és teljes bizalmon alapuló, hosszú távú kapcsolatod lesz, olyan, amiről eddig csak álmodtál. Megérte kitartani!!!

Nyilas

Fárasztóak voltak az elmúlt évek számodra, embertelen sokat dolgoztál, mint egy robot. És úgy érezted semmi, de semmi látszatja, vagy értelme nincsen.

Kerested a kiutad, de csak a sötétben tapogatóztál, szinte már feladtad a reményt, hogy egyszer végre a saját álmaidat követheted.

Ám az életedbe tavaly betoppant valaki váratlanul és felforgatott mindent, mint egy szélvész. Kezet nyújtott neked és húzott magával, erőt és energiát kaptál tőle.

Rengeteget változtál jó irányba, de az érzéseidről továbbra is keveset tudtál beszélni.

Sajnos van egy óriási akadály az életedben, ami megakadályozza azt, hogy igazán boldog lehess és teljes értékű életet élhess. Nem tudtál eddig tenni semmit, nincs megoldás, bárhogy is kerested. Ez nagyon fájt neked, de nem mutattad.

Tudtad, hogy el fog jönni az az idő, amikor a másik nem fogja tovább bírni és feladja a harcot, rettegtél mélyen belül ettől.

Ennek eljött az ideje. És amikor már azt hiszed, hogy tényleg elvesztetted őt, megtörténik a csoda és megszületik a megoldás.

Az utolsó utáni pillanatban, de végre helyre tudod hozni a dolgokat, újjá tudsz építeni mindent, de mindent. Mert mindketten erre vágytok, és mert olyan erős kötelék alakult ki köztetek a sok akadály leküzdése során.

Olyan boldog leszel, mint még soha és úgy érzed végre van igazi családod.  A családod lesz a legfontosabb, mindent meg fogsz tenni ezentúl, hogy minden tagja boldog legyen.

Ráadásul a munkában is szárnyalni fogsz, olyan sikereket érsz majd, el, amiről még csak álmodni sem mertél. Most érik be az elmúlt hónapok kemény munkája. Azon szerencsések közé fogsz tartozni, akik imádják azt, amivel foglalkoznak.

Elkezdik végre számodra egy teljesen új, boldog élet, nagyon fogod szeretni minden pillanatát.

Rák – horoszkóp

Ez a változások éve számodra. Anyagilag nehéz volt eddig, kaptál segítséget, de ez a problémáidat nem oldotta meg.

Sokat agyaltál mit tegyél és közben mégis maradtál ember. Sok emberen próbáltál segíteni így vagy úgy, rengeteget dolgoztál is mások kényelme érdekében.

Sok-sok ígéretet kaptál eddig, de a nagy áttörés nem jött el még.

Voltak olyan személyek, akikben csalódtál, akikről tudod, hogy hazudnak neked. De te gyenge vagy szembe nézni az igazsággal, ezért inkább homokba dugtad a fejedet.

A tüske azonban ott van a szívedben és a saját életed rendbetétele helyett inkább másokéba szólsz bele és ott is problémát látsz, ahol nincs is.

A következő időszak a megvilágosodást hozza el számodra. Mert az igazság ki fog derülni. Nem fog annyira letaglózni, hiszen mélyen legbelül valahol ezt sejtetted már.

A nehéz hónapok után végre megkönnyebbülsz majd és úgy érzed már elég erős vagy ahhoz, hogy újra kezdd az életedet.

Lépésről-lépésre fogsz haladni, minden egyes téglát helyreteszel és egy stabil alapokon álló életet tudsz felépíteni magadnak.

Ebben lesz segítséged olyan emberektől, akikről nem is gondoltad volna, hogy a bajban melléd fognak állni.

A sok rossz után, a következő időszak végre a jót is elhozza számodra.

Mert meg tudod csinálni, hiszen hihetetlenül jó és erős ember vagy.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük