Gluténmentes verzió.
Az amerikai palacsinta az az édesség, ami villámgyorsan elkészíthető és igazán nincs vele sok munka. Pillanatok alatt meg is van, többféle ízben tálalható, így pedig soha nem lehet megunni.
Egy olyan gluténmentes recept jön most, ami szerintünk az egyik legegyszerűbb verzió. Mindössze 3 alapanyag kell hozzá.
Nem ragad. Nem tapad. Nem ég oda. Nem marad nyers. Egyszerűen tökéletes.
Hozzávalók:
Madame Loulou PALACSINTA – GOFRI>>>
110-200 ml tej
1 tojás
Elkészítés:
Az alapanyagokból csomómentes tésztát kavarunk ki.
Egy serpenyőre kevés olajat csepegtetünk, majd egy merőkanálnyi tésztát öntünk rá.
Közepes lángon mindkét oldalát kisütjük a palacsintának, szilikonlapáttal a legkönnyebb átfordítani.
Végül ízesítjük.
Lehet édes is, sós is. Szuper vacsorára, de reggelire is fenséges napindító lehet. Sőt, egy igen kiadós leves után, második fogásként is szuper választás.
További Madame Loulou termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.